ТЕНДЕНЦІЇ СТАНОВЛЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ У СФЕРІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ В ОРГАНАХ ВЛАДИ УКРАЇНИ ТА ОРГАНАХ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Автор(и)

  • Ірина Володимирівна ГУСАК

DOI:

https://doi.org/10.33287/102033

Ключові слова:

державна політика, управління персоналом, державна політика управління персоналом, органи влади

Анотація

Обгрунтовується сутність і проблеми державної політики у сфері управління персоналом в органах влади та органах місцевого самоврядування. Аналізується якість підготовки спеціалістів для роботи в органах влади та органах місцевого самоврядування та визначаються шляхи підвищення рівня професійної компетентності персоналу. Стратегічним завданням підвищення ефективності державного управління органів владита органів місцевого самоврядування є впровадження в їх діяльність методів кадрового менеджменту, підвищення рівня професійної компетенції працівників, формування корпоративної культури.

Посилання

Державна кадрова політика в Україні: стан, проблеми та перспективи розвитку: наук. доп. / авт. кол. : Ю. В. Ковбасюк та ін. Київ: НАДУ, 2012. 72 с.

Олуйко В. М. Шляхи вдосконалення реалізації державної кадрової політики в регіонах України. Суспільні реформи та становлення громадянського суспільства в Украі"ні: матеріали наук.-практ. конф. У 2 т. / за заг. ред. В. І. Лугового, В. М. Князєва. Київ: Вид-во УАДУ, 2001. Т. 1. С. 183 – 186.

Регіональна виконавча влада України: історія і сучасність / [Н. Р. Нижник, В. С. Калиновський, В. І. Тимцуник та ін.]; за заг. ред. В. В. Рибака та ін. Київ: Секретаріат Кабінету Міністрів України, 2007. 409 с.

Територіальне управління: проблеми, рішення, перспективи: [монографія] / В. В. Корженко, Г. С. Одінцова, Н. М. Мельтюхова та ін.; за заг. ред. В. В. Корженка. Харків: Магістр, 2014. 216 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-04-24