ФОРМУВАННЯ Й РЕАЛІЗАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ У СФЕРІ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ: ПРОБЛЕМИ ТА СУПЕРЕЧНОСТІ

Автор(и)

  • Валерій РЄЗНІКОВ

DOI:

https://doi.org/10.33287/101912

Ключові слова:

європейська інтеграція України, державна політика у сфері європейської інтеграції України, проблеми та суперечності державної політики у сфері європейської інтеграції України, механізми формування та реалізації державної політики у сфері європейської інтеграції України.

Анотація

Характеризуються особливості формування та реалізації державної політики у сфері європейської інтеграції України в сучасних умовах. Виокремлюються проблеми та суперечності формування та реалізації державної політики у сфері європейської інтеграції України; пропонуються шляхи їх розв'язання на регіональному рівні. Аналізуються вигоди та виклики для України внаслідок інтеграції в Європейський Союз. Визначаються напрями підвищення ефективності формування та реалізації державної політики у сфері європейської інтеграції України в сучасних умовах.

Посилання

Беззуб І. Сучасний стан і перспективи української євроінтеграції // І. Беззуб. – Режим доступу : http://goo.gl/Xf7oab.

Вступ до ЄС підтримують 69 % українців. – Режим доступу : https:// www.ukrinform.ua/rubric-society/2736446-vstup-do-es-pidtrimuut-69-ukrainciv.html.

В Украине ухудшился инвестиционньй климат: итоги опроса. – Режим доступу : https://www.segodnya. ua/economics/business/v-ukraine-uhudshilsya-investicionnyy-klimat- itogi-oprosa-1294242.html.

Ефір UKRLIFE.TV від 2 жовтня 2015 р. – Режим доступу : https://www.youtube.com/ watch?v=hIt_SgkLSgM.

Європейська інтеграція України сьогодні: проблеми, виклики, завдання – думка експертів. – Режим доступу : https://dif.org.ua/article/evropeyska-integratsiya-ukraini-sogodni- problemi-vikliki-zavdannya-dumka-ekspertiv.

ЄС: Україна має посилити боротьбy з піратством та підробками. – Режим доступу : https://www.eurointegration.com.ua/ news/2019/07/3/7098053.

Моделі і механізми регулювання єврорегіонального співробітництва України : монографія / за заг. ред. І. В. Артьомова [та ін.]. – Ужгород : Гражда, 2013. – 612 с.

Сидоренко С. Є асоціація, немає інтеграції: Єврокомісія оцінила прогрес України у виконанні угоди з ЄС // С. Сидоренко. – Режим доступу : https:// www.eurointegration.com.ua/articles /2018/ 11/12/7089263.

У ЄС вказали на порушення під час виборів та заявили про подальшу «політичну асоціацію та економічну інтеграцію» з Україною. – Режим доступу : https://tsn.ua/politika/ u-yes-vkazali-na-porushennya-pid-chas-viboriv-ta-zayavili-pro-podalshu-politichnu-asociaciyi- ta-ekonomichnu-integraciyu-z-ukrayinoyu-1382499.html.

Якименко Ю. Україна на шляху до ЄС: оцінки, думки і сподівання громадян / Ю. Якименко, М. Пашков. – Режим доступу : http://razumkov.org.ua/statti/ukraina-na-shliakhu- do-yes-otsinky-dumky-i-spodivannia-hromadian.

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-04-26

Номер

Розділ

МЕХАНІЗМИ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ